CAST | CAT

ABELLES. RETIRADA DE BRESQUES

Les abelles son insectes socials que creen colònies (bresques) als llocs on poden adaptar-se i aconseguir les seves necessitats bàsiques, es a dir, seguretat per a la seva supervivència i aliment.

En ocasions, aquests indrets son zones habitades (pisos, cases, zones comunitàries,...) a on pot ser molesta o perillosa la convivència.

Generalment, les abelles no molesten si no són molestades o senten una agressió envers la seva colònia, moment en que poder arribar a atacar.

Per evitar situacions de risc o malestar, les bresques son retirades per personal expert en abelles (apicultors), Sempre preservant la vida dels insectes i retirant la bresca totalment de la ubicació per a ser implantada de nou a plena natura (generalment a la serra de Collserola, on se’ls instal·la una nova bresca per a que continuïn la seva vida i desenvolupament.

A ATRUM disposem de contactes amb apicultors que garanteixen la retirada de la bresca i la seva reimplantació a espais lliures. Per que la vida continuï...naturalment.

ATRUM Soluciones Integrales, S.L. es una empresa autoritzada por el Departament de Salut – ACSA – AATM – APS de la Generalitat de Catalunya con número de Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides (R.O.E.S.P.) 0266CAT-SB e inscrita en el Registre d' Empreses Acreditades con número de inscripción REA 09000029591